2006. december 14.:
Megjelenés előtt a 25 éves jubileumi Moby Dick kiadvány, amely DVD-n, CD-n, MC-n, valamint CD+DVD (dupla CD tokos) és DVD+CD (dupla DVD tokos) formátumokban is napvilágot lát majd!

Az előrendelés máris elkezdődött a Metalindex Shop-ban, ahol kedvezményes áron juthattok hozzá a különböző formátumokhoz! Az eredetileg december elejére tervezett megjelenés sajnálatos gyártási problémák miatt kissé csúszott, azonban a kiadónk mindent elkövet annak érdekében, hogy a Metalindex Shop-ban leadott előrendeléseket még idén kipostázza, így a szerencsések már az ünnepek előtt hozzájuthatnak a nem mindennapi anyaghoz!

A maratoni hosszúságú DVD tartalmazza a 2006. február 10-i, különleges jubileumi koncert rendhagyó képanyagát, valamint 16 videoklipet, erdélyi turnéfilmeket, backstage jelenetet, és az Ámen klipforgatás werkfilmjét. Az audio formátumokon (CD és MC) pedig a jubileumi koncert hanganyaga kapott helyet.

A különböző formátumok közvetlen előrendelése a Metalindex Shop-ban:
- Moby Dick: 25 éves jubileum - DVD
- Moby Dick: 25 éves jubileum - CD
- Moby Dick: 25 éves jubileum - MC
-
Moby Dick: 25 éves jubileum - DVD+CD (dupla DVD tokban)
- Moby Dick: 25 éves jubileum - CD+DVD (dupla CD tokban)

Ne feledd, hogy az itt leadott rendelésekkel van egyedül esélyed arra, hogy az utcai megjelenés előtt (még idén) hozzájuthass az anyaghoz!


2006. október 18.:
Ahogy az októberi HammerWorld magazinban lehetett olvasni, a Moby Dickből Mentes Norbert, Hoffer Péter és Pusztai Zoltán szövegíró egy új zenei project keretén belül készített el néhány dalt, melyről a www.hungaricamusic.hu cím alatt találtok információkat, illetve le is tölthető a project első dala!

A Moby Dick jubileumi DVD és CD előreláthatólag 2006. december 4-én jelenik meg!


2006. október 1.:
Sziasztok! Az őszi Moby Dick koncertek során ismét lesznek határontúli fellépések, méghozzá Erdélyben és Délvidéken egyaránt! Október 21-én Óbecsén, majd rákövetkező héten csütörtökön (október 26.) Szatmárnémetiben, október 27-én pénteken Marosvásárhelyen lép fel a zenekar! Ez utóbbi koncert helyszínét a Monsters Of Transylvania elnevezésű, Erdély egyik legjelentősebb rockzenei fesztiválja adja, melyet idén rendeznek meg másodszor a szervezők a Városi Sportcsarnokban.

További fontos hírünk, amiről már sokan érdeklődtetek, hogy a 25 éves jubileumi koncert kép- és hanganyaga még idén megjelenik, amely a PeCsa bulin túl több minden érdekességet, köztük egy vadonatúj Moby Dick dalt is tartalmaz majd. Új album jövőre várható.


2006. augusztus 8.:
Csontváry Nyomában! Kérjük kísérjétek figyelemmel rendező barátunk, Császár Tamás filmkészítési tervét, melyhez támogatókat keres az alábbi oldalon: Csontváry Projekt


2006. július 31.:
Sajnálattal közöljük, hogy a 2006. augusztus 3-4-5-re hirdetett Mágor Fesztivál elmarad, így a szombati Moby Dick koncert is!


2006. július 15.:
Felkerült 1-1 fotó sorozat a nagyszalontai, szolnoki és a soproni Volt Fesztiválos bulikról, valamint kisebb képhibák miatt javítva lett a Demokrácia álarca video a Letöltés menüben. Check it!


2006. június 29.:
Felkerültek a nyári fesztivál dátumok, valamint néhány, már őszre vonatkozó koncertünk! Több alkalommal is eljutunk a határontúli, magyar lakta térségekbe, valamint a jelentősebb hazai fesztiválokra... Találkozzunk a bulikon!


2006. június 19.:
A Demokrácia álarca videoklip premierje holnap lesz a Viva TV - Megawatt című műsorában, mely a megszokottnál kicsit korábban, 21h-kor kezdődik! A honlapon már premier előtt, kedden déltől látható és letölthető lesz az új klip...


2006. június 5.:
Elkészült a Se Nap se Hold album 3. videoklipje, a Demokrácia álarca, melyben a teltházas jubileumi buliról is láthatók bevágások. A koncert teljes DVD anyaga várhatóan még idén napvilágot lát majd, a klip pedig hamarosan látható lesz a VIVA TV-n, illetve letölthető lesz a honlapról is!


2006. április 18.:
Felkerültek a Fotóalbumba a jubileumi PeCsa koncert képei! A Koncertek menüben már látható néhány nyárra vonatkozó Moby Dick koncert dátum is, amely folyamatosan bővül, alakul, a legfrissebb információk alapján.


2006. április 5.:
Sziasztok! Elsőként itt a honlapon egy vadiúj dalszöveget olvashattok, a készülő Moby Dick sorlemezről, melynek munkacíme Él és virul...

Nemzetáruló tolvajbanda
Brüsszeli csipkés szemfedél
Vérfertőzők
Pedofílok hangja
Könnygáz gumibot
Falat kenyér
Elvétve már csak a cirkusz
Reggel a buzera este is az
Amitől se köpni se nyelni már
Él és virul a gaz

Él és virul a gaz
Sebekre ragtapasz
Nem jut csak a szádra
Él és virul a gaz
Szemedbe korom havaz
Vérforraló ez a dráma
Övék a színpad
Te vagy a vad
Célkeresztben élve
Várom a csodát
Én is ez a gyarmat
Ma még a viperák fészke
De eljön az a nap, tudom
Hogy lesújt az égből egy kard
Ítélni élők és holtak fölött
Tudom, hogy ki fog majd

Él és virul a gaz
Sebekre ragtapasz
Nem jut már csak a szádra
Él és virul a gaz
Szemedbe korom havaz
Vérforraló ez a dráma

(Pusztai Zoltán, 2006. március)


2006. március 28.:
Köszönjük, hogy több mint félezren eljöttetek, és kíváncsiak voltatok ránk Erdélyben, egy ilyen kisvárosi, de annál nagyobb hangulatú koncerthelyszínen! Külön köszönjük a környék, illetve a távolabbról érkezőknek (Margita, Tenk, Nagykároly, Kolozsvár, Temesvár, Nagyvárad, Hargita...) hogy a nehézkes utazási körülmények ellenére velünk buliztak, illetve Nagyszalonta polgármesterének, Török Lászlónak, valamint Vízer László Máriusznak, akik támogatása nélkül nem jöhetett volna létre ez a jótékonysági koncert!

Amint a hétvégi koncerteken is láthattátok, szerencsére Smici felépült, és teljes erőbedobással készült, erősítette magát, hogy a további koncerteket megtarthassuk! Ne feledjétek, a turné folytatódik! Legközelebb Szombathelyen lépünk fel, majd Győr, Szolnok, Nagykanizsa, Kaposvár állomások következnek!


2006. március 17.:
A turné elkezdődik! A 10 nappal ezelőtti állapothoz képest szerencsére minden szempontból pozitív változásról tudunk beszámolni, mellyel kapcsolatban Smici a következő üzenetet küldte Nektek:
"Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, lelkiekben sokat segítettek! Nagyon bánt, hogy Salgótarjánban és Miskolcon nem lehettünk ott, sajnálom és elnézését kérem mindenkinek. Remélem lesz rá mód, hogy bepótoljuk. Már otthon és egyre jobban vagyok, az utóbbi napokban a gitárt is kézbe vettem. Nagyszalontán és Szegeden már ott leszünk!" /Smici/


2006. március 7.:
Sziasztok! Sajnos rossz hírünk van!
Smici váratlan gerincsérülése miatt a hétvégi koncertek (Salgótarján és Miskolc) elmaradnak! Reméljük, hogy ez a későbbi koncertekre nem lesz hatással, és Smici mielőbb felépül! Eddig a pillanatig reménykedtünk abban, hogy a mai kórházi kivizsgálás során pozitív válasz érkezik, és még színpadra állhat hétvégén a zenekar, azonban a kockázat túl nagy lett volna, és most első az egészség! Az elővételben megváltott jegyek a vásárlás helyszínén visszaválthatók! (Salgótarján - Mezzoforte hangszerbolt, illetve Miskolc - TNS jegyiroda) Kérjük megértéseteket!


2006. március 3.:
Jövő héten indul a jublieumi turné! Elsőként Salgótarján, Miskolc, majd Erdélybe, Nagyszalontára, illetve Szegedre jutunk el! Salgótarjánra várunk mindenkit a Felvidékről is! Nagyszalontán egy jótékonysági koncert keretében lépünk fel, melynek teljes bevétele a helyi árvaház javát szolgálja! Részletek a Koncertek menüben! Találkozzunk!


2006. február 27.:
Szakmai díj! A jelentősebb hazai, rockzenei webzine-ek által létrehozott Hungarian Metal Awards 2005 szavazázon a Se Nap se Hold album a Legjobb produkció kategóriában első helyen végzett! Köszönjük mindenkinek!


2006. február 14.:
Exkluzív módon, első alkalommal lesznek láthatók bevágások a február 10-i PeCsa koncertről, a Tv2 Aktív című műsorában. A 6-8 perces összefoglaló, várhatóan még a héten adásba kerül!


2006. február 11.:
Sziasztok! Egy minden tekintetben fantasztikus koncerten vagyunk túl! Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a valóban nagyszabású jubileumi ünnephez, és segített kirúgni a PeCsa oldalát! :)
Élménybeszámolókkal, fotókkal természetesen jelentkezni fogunk, de addig se feledjétek: a Moby Dick 25 éves jubileuma folytatódik! A tavaszi, "ünnepi" turnén 10 városban találkozhattok velünk, és szinte minden állomásra elkísér majd minket legalább egy Tribute lemezes banda is! Részletek a Koncertek menüben!


2006. február 8.:
Felkerült néhány friss Moby Dick interjú a Shock! Rockmagazin, a Debrecen Online és a Danubius Online-ra is, ez utóbbi egy video interjú formájában!


2006. február 1.:
Sziasztok! 9 nap választ el minket a 2006-os év legnagyobb Moby Dick koncertjétől! A 25 éves jubileumra a zenekar és minden fellépő már gőzerővel készül! Ne feledjétek, hogy a PeCsa kapui már 17 órától kinyílnak, és érdemes is lesz időben érkezni!

Felkerültek a 2005-ös év utolsó koncertjének (Kecskemét) fotói, valamint a jubileumi koncert sajtótájékoztatóján készült képek.


2006. január 6.:
Üdv. mindenkinek a 2006-os évben!
A Szilveszter "fáradalmait" kipihenve, a mai naptól a jubileumi koncert információs oldalával indul a honlap, amely elérhető a jobb felső link alatt, és a Koncertek menüből is!
Sokan kérdeztétek, vidéken hol lehet jegyet venni a jubileumi bulira... A már említett info oldalon megtalálható mind a 17 nagyváros, és 5 budapesti értékesítési helyszín pontos címe, ahol az 500Ft elővételi kedvezmény érvényesíthető!
Ismételten az erdélyiek figyelmébe ajánljuk a Zeneudvar szervezésében induló, rendkívül kedvezményes különbuszt, amelyre január közepéig lehet jelentkezni!
Talán újévi "köszöntőnek" egyelőre elég is ennyi, hamarosan még jelentkezünk! :)