2004. december 24.:
Békés, boldog Karácsonyt és örömökben gazdag új évet kívánunk minden kedves barátunknak, ellenségünknek, honlap látogatónak, Moby Dick rajongónak! Karácsonyi ajándékként hamarosan néhány régi/új fotósorozattal kedveskedünk Nektek! Ez lesz az év utolsó frissítése, nézzétek meg!
Baráti üdvözlettel: Smici, Norbert, Hofi, GG, valamint Gab(wm.) és a Moby Dick crew.


2004. december 21.:
Felkerültek új koncert dátumok, immáron a tavaszi megmozdulás részeként, valamint frissült a Fotóalbum, a december 17-i PeCsa koncert képeivel. Kattints és nézd meg!


2004. december 8.:
R.I.P. - Dimebag Darrell (1966-2004.)


2004. december 7.:
Új év, új dátumok!
Néhány, jövőre esedékes Moby Dick hírről számolunk be, amelyet érdemes lesz már most feljegyeznetek! Március 21-én jelenik meg a XI. Moby Dick nagylemez, amelyet április 30-án lemezbemutató PeCsa koncert követ! 2005. júliusában pedig érkezik a Moby Dick Tribute album!


2004. december 5.:
Új év, új kiadó!
A jövőre már Sony-BMG néven működő kiadónkkal kialakult jó együttműködésünket megköszönve, 2005-től a Hammer Records kedvező lemezszerződési ajánlatát választottuk! Döntésünkben, a hazai kiadó rockzene iránti elkötelezettsége és szakértelme is jelentős szerepet játszott.


2004. december 1.:
Sajnálattal közöljük, hogy a december 3-i, nagykanizsai koncert elmarad!


2004. október 27.:
Felkerültek a novemberi bulik jegyelővételi helyei! Nemsokára indul az őrületes rákendroll! Mindenkit szeretettel várunk!


2004. október 25.:
A 11. Moby Dick album felvételének munkálatai december elején kezdődnek, amely előzetesen a Demokrácia álarca munkacímet kapta! A 2005. márciusában megjelenő lemez várhatóan 12 dalt fog tartalmazni. További részletekkel hamarosan jelentkezünk!


2004. október 22.:
Sziasztok! A novemberben startoló turnéra újra forgalomba kerülnek az Ugass kutya!, Kegyetlen évek pólói, és ígéretet kaptunk további klasszikus darabok újragyártásáról is. A turné helyszíneken már szintén kapható lesz a zenekar most elkészült, vadiúj pólója is!


2004. szeptember 24.:
Frissült a Koncertek menü! Meghívást kaptunk a Tankcsapda év végi, jubileumi turnéjára, amelynek összesen 9 állomásán veszünk részt. Helyszínek: Miskolc, Kecskemét, Szeged, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Szombathely, Budapest (PeCsa), Debrecen (Főnix). Gyertek és találkozzunk!


2004. szeptember 23.:
Exkluzív hírek a megjelenő Moby Dick Tribute albumról:
Mint azt már néhány helyen olvasni lehetett, egy különleges album van készülőben, amelyen Magyarországon úttörőként, a hazai rock ismert és undeground nevei szólaltatnak meg Moby Dick dalokat, a saját stílusukban, előadásukban.
A dalválasztások során érdekes helyzet alakult ki például a Sex Action-ös Szasza és Zolee között. Ganxsta Zolee és a Kartel választása a Gazemberre esett volna, azonban addig hallgatták kitartó lelkesedéssel a Moby Dick lemezeket, amíg Szaszáék megelőzték őket, és "ellopták" előlük a dalt, ami így végül Zorall köntösbe öltözik. Zoliék most új számot keresnek, reményeink szerint ez rövid időn belül megtörténik.

A legfrissebb híreink szerint a következő előadók és dalok párosítása van kialakulóban a rendhagyó lemezen:

- Zanzibar: Keresztes vitéz
- Ossian: Prometheus
- Kalapács & Rudán feat. Moby Dick: Legyél jó (meglepetés verzió!)
- Junkies: Nem vagyok idegen
- Auróra: Nem erre vártam
- Zorall: Gazember
- Black-Out: Tornyok omlanak
- Cool Head Clan: Ugass kutya!
- Depresszió: Körhinta
- Wackor: Fejfa helyett
- Wall Of Slepp: Égess meg
- Dark Clouds: Romlott rendszer
- Echo Of Dalriada: Beteg a Föld

Mint az a hír elejéből is kiderült, a dalok és résztvevők listája még nem teljes, és várhatók további érdekességek, meglepetések, amelyekről természetesen beszámolunk!


2004. szeptember 21.:
Szia, és üdv a fedélzeten! Rövid helyzetjelentés következik, hogy jelenleg mit csinálunk, és mik várhatók még idénre!
2004. november-decemberében körülbelül egy tucat Moby Dick bulira számíthattok, amelyről hamarosan részletekkel is szolgálhatunk! Ami még lényeges lehet - és az is - hogy elkészült a 11. stúdiólemez, amelynek felvételei még idén elkezdődnek, és március elején jelenik meg. Nincs pihenés, hiszen készülünk a koncertekre, és ezekkel párhuzamosan izgatottan figyeljük a készülő Moby Dick Tribute lemez előkészületeit is, amely mindenképp az év egyik rock meglepetése, csemegéje lesz. Hamarosan újra élőben dübörgünk, de addig is figyeljétek a honlapot! Frissítésként felkerült egy adag koncert beszámoló. A többi cucc (fotó, sajtó) még kicsit várat magára, de már nem sokat. :)


2004. szeptember 13.:
Sziasztok! Végre üzemel az új honlap! A még hiányos tartalmi részek (sajtó, képek, letöltés, stb...) az elkövetkezendő időben, fokozatosan lesznek feltöltve.


2004. augusztus 17.:
A nyári vakációba nyúló, "átmeneti" :) szünetet követően, 2004. szeptember 10-én indul az új MOBY DICK honlap! Köszi mindenkinek a türelmet és a türelmetlenséget! -Webmaster-


2004. július 25.:
Július 27-én, a Viva Megawattban debütál a Moby Dick új videoja, a Mennyből az angyal, amely a Golgota turné során rögzített felvételekből készült.


2004. július 6.:
A korábbi találgatásoknak, és előzetes várakozásnak megfelelően, a marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál-ra mégis meghívást kapott a Moby Dick! 2004. július 28-án, a szerdai nyitó napon zúzzuk meg a fesztiválozók hallójáratait. Köszönjük a sok kitartó és buzdító levelet, amit Erdélyből kaptunk/kapunk! Hamarosan találkozunk!


2004. június 1.:
Moby Dick koncert lesz június 11-én Szombathelyen, a Metal Bloom Fesztiválon! A reptéren megrendezett 2 napos fesztiválra a bérlet 3000Ft, a napijegy 2000Ft.


2004. május 20.:
Sziasztok! Közkívánatra időjárás előrejelzésünket olvashatjátok! Pártai Lucia jelentése szerint, a napok óta tartó nyár szombatra mérséklődhet, ami hűvösebb és esetleg csapadékosabb időjárást is eredményezhet. A tabáni koncerthez hasonló, újabb természeti csapástól mégvédve Titeket, a szombati koncert a PeCsa zárt részén kerül megrendezésre.


2004. május 18.:
Május 19-én, szerdán 15 órától, a VIVA élő Interaktív című műsorában Mentes Norbert lesz a vendég. A műsor ideje alatt kérdezhetitek őt a következő elérhetőségeken: SMS: 0620/2020333, az adás telefonszáma: 061/2053800, e-mail: interaktiv@vivatv.hu. Chat a műsor ideje alatt, az [origo] társalgójában lévő VIVA Interaktív chatszobában érhető el.


2004. május 15.:
Az Ámen videoklipünk finomított változatát a mai nappal kitiltotta az ORTT a főbb műsorsávokból, valamint néhány TV-ből, pedig mégcsak nem is szembesültek a durvább verzióval, de most itt a honlapon megadjuk a lehetőséget, hogy ezt bárki megnézhesse/letölthesse.


2004. május 14.:
Az EMI gondozásában megjelent "A Rockalbum - A magyar Rock 16 nagy pillanata" című rangos válogatás lemez, amelyen szerepet kapott a Gazember című dal is, amit az utóbbi időkben ismét műsorára tűzött néhány kereskedelmi rádióadó.


2004. május 1.:
Figyelem! A május 2-i tabáni Moby Dick koncert, az előzetes híresztelések ellenére már korábban, 19h-kor kezdődik!!


2004. április 29.:
Tankcsapdával közös dedikálás és közönségtalálkozó lesz május 1-én 16 órától, a soproni Niagara Pub-ban (Lenk-átjáró). Gyertek!


2004. április 28.:
Átalakítás miatt a MOBY DICK HOME PAGE átmenetileg szünetel! Ez idő alatt csak a hírek, koncert információk és a fórum lesz elérhető.


2004. április 20.:
Figyelem! A székesfehérvári koncert időpontja a kiírthoz képest 1 héttel későbbre, május 15-re módosult! A korábban megváltott jegyek ezen időpontra érvényesek!


2004. március 25.:
A VIVA MEGAWATT ÁSZOK díj egyik jelöltje, a LEGJOBB HAZAI ROCKZENEKAR kategóriában, a MOBY DICK!

Már most szavazhatsz a zenekarra a 06 81 310 217-es számon!

Olivér bejelentkezése után, a MOBY DICK név elhangzását követően nyomj 2-es gombot, ezzel le is adtad szavazatod, amellyel belépőket is nyerhetsz az április 21-i díjátadó gálára!

A zenekar élőben is fellép a közönségtalálkozóval egybekötött nagyszabású rockzenei eseményen, amely Budapesten, az E-Klub-ban kerül megrendezésre!


2004. március 17.:
Örömteli hír felvidéki rajongóinknak: A Total Hard Fesztivált megszakítva, március 27-én PÁRKÁNY-ban játszunk! Szeretettel várunk mindenkit a határmenti településen, ezúttal útlevél nélkül! :)


2004. március 13.:
Sziasztok! Ahogy ígértük, néhány friss koncert dátummal bővítjük a tavaszi turnét!

április 17.: Pécs, ANK Műv.Ház (Nevelési Központ)
május 1.: Sopron, Egyetemi Csarnok
május 2.: Budapest, Tabán Open Air - Soproni Ászok Fesztivál (ingyenes)
május 7.: Zalaegerszeg, Atlantis
május 8.: Székesfehérvár, Felsővárosi MK.

Valamint ne feledjétek: március végét[l már kaphatók jegyek a MÁJUS 22-i lemezbemutató PECSA bulira!


2004. február 9.:
Exkluzív Moby Dick interjú lesz videoklipekkel a kedd esti Viva-Megawatt-ban! Nézzétek!


2004. február 8.:
A régóta ígért Ámen klip végre letölthető a honlapról, méghozzá kiváló minőségben!
Koncert vonatkozásban is van egy fontos hírünk: MÁJUS 22. PECSA, GOLGOTA FŐVÁROSI LEMEZBEMUTATÓ! Info-k hamarosan!


2004. január 24.:
A TOTAL HARD FESTIVAL-TOUR folytatódik!
A GOLGOTA lemezbemutató turné keretében tavasszal 12 vidéki városban, valamint Budapesten, a PECSA-ban játszunk! További állomások és részletek hamarosan!