2003. december 18.:
MOBY DICK - ÁMEN a Musicmax TV-n! Ha szeretnéd minél többször látni a vadiúj klipet, akkor nem kell mást tenned, csak küldd el SMS-ben: 474 (semmi mást) a 06-90-622-622-es telefonszámra, vagy vonalas telefonról hívd a 06-90-555-777-et, és add meg a 474-et, ezt egy híváson belül akár háromszor is megteheted. Romániából a következő telefonszámra küldheted SMS kérésedet: 6229. További infok a www.musicmax.hu-n.


2003. november 25.:
A decemberi koncertekre megkezdődött a jegyelővétel! A dec.27-i PECSA bulira interneten is rendelhetsz jegyet a www.PECSA.hu oldalon. A vidéki FESTIVAL-TOUR állomásokra (dec.18. Győr, dec.19. Szombathely, dec.20. Sopron) a helyszínen kaphatók jegyek.


2003. november 23.:
Játék! Moby Dick totó indult egy dedikált GOLGOTA CD-ért, az arenaszoba.hu-n! A nyeremény - a szervezők ígérete szerint - ünnepélyes keretek közt kerül majd átadásra, Budapesten.


2003. november 15.:
Viva BeeTop 5: Ez egy naponta jelentkező sikerlista a Viván, amely szavazataitok alapján az öt legnépszerűbb videoklipet mutatja be. Nem kell mást tenned, mint hogy elküldöd a "MOBY DICK Ámen"-t SMS-ben a 06-20/363-53-53-ra, és máris tettél valamit azért, hogy minél többször láthassuk az ÁMEN-t, a klip ott legyen a nap legjobbjai között!


2003. november 3.:
Ámen videoklip premier a VIVA TV-n! Kedden, a Megawatt-ban lesz először látható a vadonatúj klip, valamint a forgatásba is betekinthettek! A honlapra is felkerül majd az Ámen klipje, és hamarosan elkészül durvább verzióban is, amely csak éjszakai műsorokban és az interneten lesz elérhető!


2003. október 27.:
Jó hír erdélyi rajongóinknak, barátainknak, hogy a magyarországi premierrel egy időben, Erdélyben is megjelenik a Golgota, az Euro Music gondozásában!


2003. október 24.:
A webmaster üzeni: Az megújított honlapra előreláthatólag még várni kell kicsit, viszont a GOLGOTA a beharangozásnak megfelelően hétfőtől országosan kapható!


2003. október 17.:
Figyelem! Aki szeretne szerepelni egy nagyszabású Moby Dick videoklip forgatáson, annak most itt a lehetőség! Kortól, nemtől függetlenül várunk mindenkit! Ha úgy érzed nem vagy alkalmas, akkor is jelentkezz! Mindenkire egy kisebb szerep vár, tehát érdemes lesz jelentkezni! Amennyiben érdekel a dolog, írj e-mailt, elérhetőségeiddel (saját fotóddal ha van), vagy telefonálj! Forgatás ideje: október 23. (csütörtök) és/vagy október 24. (péntek). Forgatás helyszíne: Budapesten. Nagyon gyors jelentkezéseket várunk!!! Ha gondolod, hozzd magaddal barátaid/rokonaid is, gyertek minél többen! Garantáljuk hogy maradandó élményben és egy jó buliban lesz részetek! Várjuk jelentkezésetek!


2003. október 15.:
Megjelenés előtt, ahogy ígértük, meghallgatható néhány GOLGOTA dalrészlet a nyitó oldalon!

A december 5-i PeCsa koncert időpontja december 27-re módosult, ahol a Total Hard Metal Karácsony elnevezésű Fesztiválon játszunk! (További fellépők: Kalapács, Strong Deformity, Depresszió, Monastery, Virgin One.) Először itt lesznek élőben hallhatók az új dalok a GOLGOTÁRÓL! Valamint indul a MOBY DICK TURNÉ, ami decemberben négy koncerttel startol, és egészen jövő év áprilisáig tart, amit a GOLGOTA fővárosi lemezbemutatója zár! Részletek később!


2003. október 7.:
A webmaster jelenti: A Golgota elkészült!!! A masterizálási munkálatokkal a zenekar feltette az i-re a pontot a budapesti Aquarium Stúdióban! A hallottak alapján (szubjektív véleményként) elmondható, hogy a lemez az eddigi legjobb hangzású, és dalok tekintetében a valaha született legsúlyosabb, legegységesebb Moby Dick lemez lett! A közel 50 percnyi anyagról részletes elemzést a megjelenést követően olvashattok. Várhatóan már jövő héten felkerül néhány dalrészlet a honlapra, az október 27-én megjelenő lemezről! (A fotó a keverés utolsó napján készült.)


2003. szeptember 17.:
Az utolsó Moby Dick sorlemez után több mint 6 évvel, október 27-én jelenik meg a régóta várt új nagylemez, Golgota címmel! Annyi már bizonyos, hogy 14 dal szerepel majd a Sony Music gondozásában megjelenő albumon. További részletek hamarosan.


2003. szeptember 10.:
Hosszas hallgatás után egy rövid, de lényeges hír: A zenekar a napokban fejezi be az új lemez felvételeit, majd szeptember 20-tól kezdődnek meg a keverési munkálatok Dunakeszin, a HSB stúdióban. A megjelenéssel egyidőben, azaz október 27-én indul a megújult weblap, és már ezt megelőzően, kizárólag itt a honlapon, belehallgathattok néhány új dalrészletbe is! A következő hetekben szintén lesznek friss hírek, és remélhetőleg már érezhető lesz az új lemez előszele. A "régi" oldal utolsó tartalmi frissítéseként felkerült a Pokolrock és a Prometheus TAB kottája.


2003. augusztus 12.:
A Partium Fesztivál szervezőinek téves ügyintézése és tétlenkedése miatt a pénteki, mezőtelegdi koncertünk elmarad!


2003. június 24.:
A zenekar új kiadóhoz, a Sony Music-hoz szerződött! A régóta várt, tizedik stúdió album dalainak rögzítése augusztus folyamán fejeződik be, majd szeptemberben kerül sor a keverési munkálatokra! Várhatóan már október 5-én kapható lesz a lemez, és a Sony-nak köszönhetően Erdélyben is megjelenik!

Másik jó hírünk, hogy június 30-án hétfőn, 19 órától élőben beszélgethettek a zenekarral, a chat.gyaloglo.hu-n, az Aréna szobában! Kérdezzetek, chateljetek velünk! Gyertek minél többen!


2003. június 13.:
A tavalyi lelkes fogadtatás után, idén, július 12-én ismét a vajdasági Mohol településre látogatunk! Nagy lesz az iram, hiszen 3 nap alatt 3-szor lépjük át a határt, több ezer km-t utazva.


2003. június 3.:
Újabb határon túli Moby Dick koncert lesz! Augusztus 15-én, Mezőtelegden (Nagyváradtól 20-kmre) a Partium Fesztiválon játszunk!


2003. június 1.:
Nyáron ismét több alkalommal koncertezünk a határon túl. A legfrisseb hír, hogy a II. Székelyföldi Rockmaraton keretein belül újból Erdélybe látogatunk! Július 11-én pénteken, este 10 órától tehát Moby Dick koncert Szejke fürdőn! Hét év után először járunk nálatok klasszikus felállásban! Egy hatalmas bulira számítunk!

Másik, VOLT Fesztivál vonatkozású hírünk, hogy erre a koncertre különlegességgel készülünk! Az egyik klasszikus dalunkat ütősök hada kíséri majd! Hofi és tanítványai már javában készülnek a speciális dob show-ra. Péter elmondása szerint az összhatás egészen egyedi lesz, amely csak ezen a bulin lesz hallható! Szeretettel várunk mindenkit július 4-én, pénteken, 18:40-től a VOLT Fesztivál nagyszínpadához, valamint a többi nyári koncertünkre is!


2003. május 10.:
Gőbl Gábor arról tájékoztatta a website-ot, hogy véglegessé vált az új album budapesti bemutatójának időpontja, amely 2003. december 5-én lesz, a Petőfi Csarnokban!
Eddig 6 nyári megmozdulásra kötelezték el magukat, de néhány további feszten is felbukkanhatnak! A már biztossá vált időpontok megtalálhatók a Koncertek menü alatt!

"Az új albumról konkrétumokkal még nem tudok beszámolni, de amint aláírtuk a lemezszerződést, azonnal a nyilvánosság elé lépünk. Itt ragadnám meg a lehetőséget, hogy minden DICK szimpatizánsnak, fórum látogatónak jó nyarat és egyéb, kellemes kikapcsolódást kívánjak." - mondta Gábor.


2003. március 19.:
Amint azt érzékelitek, kisebb csend uralkodik a banda körül, azonban ez csak látszat! A háttérben kemény munka folyik a 10., vadonatúj Moby Dick lemezen, amelynek stúdiómunkálatai áprilisban kezdődnek! Természetesen az album körüli friss hírekről exklúzív részletekkel szolgálunk majd a honlapon!


2003. február 27.:
A klasszikus felállású zenekar februári koncertsorozata után készült villáminterjúnkat olvashatjátok Hofi-val!


2003. január 15.:
Több helyen szárnyra kaptak olyan találgatások, pletykák, amely szerint a Moby Dick hamarosan ismét klasszikus felállásban lesz látható! A hírt immár hivatalosan is megerősíthetjük, azonban sosem lehet tudni mit hoz a jövő! Ami egészen bizonyos, hogy Magyarország két legjobb ütőse Hoffer Péter és Bertalan Balázs! És ami szintén biztos már, hogy február 7-én, a Szolnoki Rockfarsangon újra Hofi ül majd a dobok mögé, ezzel hosszú idő után, itt lesz először újra látható a klasszikus négyes! Hofi már javában készül a nagy bevetésre, és szüksége is lesz a legjobb kondícióra, hiszen egy rendkívül intenzív program várható, régi nagy klasszikus dalokkal, valamint a készülő új lemezről is elhangzik egy vadonatúj szerzemény!


2003. január 13.:
Februárban ismét lesz néhány MOBY DICK koncert, amelynek állomásairól a Koncertek menüben olvashattok! Ezt követően hosszabb szünet következik koncertek tekintetében, hiszen megkezdődnek az új Moby Dick nagylemez stúdiómunkálatai!


2003. január 3.:
Egy igen aktív újévnek nézünk elébe! Az új Moby Dick album munkálatai már javában folynak, koncertek terén pedig rögtön egy rangos fesztivállal nyitjuk az évet, ahol többek közt a Hobo Blues Band, Kispál és a Borz, Pál Utcai Fiúk, Ferenczy György, Takáts Tamás társaságában lépünk fel! Részletek a Koncertek menü alatt.