2001. december 14.:
Oldalunk az elmúlt napokban nem volt elérhető, de mostanra helyre állt a rend! Kiszolgáló serverünket hackertámadás érte. Független site-ként, érthetetlen módon váltunk áldozatává a céltalan rombolásnak.


2001. december 1.:
Új címre költöztünk, ezzel gyorsabb, megbízhatóbb elérést biztosítva! Finomított design-nal, a galéria teljes átstrukturálásával, és rengeteg új, exklúzív képpel is találkozhattok. Olvasnivalók is kerültek fel, és itt további bővítés várható. A hónap mp3 rovatát ezentúl is frissítjük majd egy-egy meglepetés dallal.


2001. november 4.:
Elindult a Moby Dick Fórum. A zenekarral kapcsolatos témákhoz mostantól te is interaktívan hozzászólhatsz, valamint tetszőleges témákkal is bővítheted a fórumot.


2001. október 13.:
Előreláthatólag novembertől új helyre költözik a honlap. Bővült tartalommal, és néhány újdonsággal is találkozhatsz majd a megújított site-on. Részletek később.


2001. szeptember 29.:
Figyelem! Október 11-én, csütörtökön, Moby Dick koncert lesz a SATeLIT TV-n, a Fémforrásban! Az 1995-ös Sziget nagyszínpadán lenyomott nagy sikerű buli 50 perces kivonatát láthatjátok.


2001. szeptember 16.:
Elindult a szavazó oldal. Szavazz te is a zenekarral kapcsolatos egy-egy kérdésben!


2001. augusztus 22.:
Smicivel készült friss, exkluzív olvasnivalóval bővült az interjú rovat.


2001. január 16.:
Gőbl Gáborral készült riportot olvashattok a honlapon, a Színes Sport jóvoltából.


2000. december 22.:
Az Utazó Punkcirkusz soproni állomásán Smici, Norbert és Gábor (a Moby Dick oszlopos tagjai) a koncert apropójából találkoztak a Hangár klubban. Az egyszerű koncertlátogatásból a közönség és a győri Auróra bíztatására egy több perces, jóhangulatú jam-elést is láthattunk a színpadon Gábor és Smici közreműködésével.


2000. június 1.:
Minden előzetes bejelentés nélkül újra megjelent CD-n a Kegyetlen évek és a Körhinta album az EMI gondozásában, az "Ez volt a XX. sz." sorozat részeként. Kapható országszerte!


2000. május 27.:
Bővült az olvasnivalók sora: lemezkritikák, interjúk, koncertbeszámolók, TAB-ok, MAHASZ statisztikák... Figyeljétek a Hónap Mp3 rovatát, havonta felkerülő különleges dalokkal!


2000. április 7.:
Exklúzív interjú készült Gőbl Gáborral, amelyből többek közt megtudhatjátok, mi újság a Moby Dick házatáján, és hogy mivel foglalkoznak manapság a zenekar tagjai.